| Forum Corpul National al Politistilor forumCNP cnpromania | DREPTURILE POLIȚIȘTILOR | Drepturi salariale și de resurse umane |
| Autor | RE: SUME RESTANTE | ||
|
Spartacus Membru Postare: 5 Locaţia: Craiova Înscris: 30.10.12 |
|
||
| Ne-am cam saturat de tot...vorbe peste vorbe,minciuni peste minciuni.Am ajuns sa cersim mila unor hoti. | |||
|
sirbu dumitru viorel Membru Postare: 24 Locaţia: SULINA Înscris: 03.01.09 |
|
||
| Ai dreptate Demetrius7. | |||
|
|
||
Ne bucuram ca ne dau astia ce le scapa lor printre degete. Dar pretentii au sa venim la munca echipati. Cu ce mama dreaqu daca echipament nu ne dau, bani nu. Ne cumparam echipament din salariile noastre astronomice.... |
|||
|
Magistrul Administrator Postare: 20 Locaţia: Iași Înscris: 12.10.12 |
|
||
|
Asta inseamna sa ai ministru politic, ce subordoneaza si administratia. In an electoral, cu doua campanii de alegeri, va asigura resurse intai pentru administratie, ca il preseaza colegii sai, parlamentari si baroni locali. DOMNUL DUSA NU ARE FORTA SA SE DEBARASEZE DE CAPUSELE PEDELISTE CARE MISUNA IN MINISTER SI CARE GASESC SOLUTII DE FINANTARE PENTRU ADMINISTRATIE, UNDE NU MAI PLANGE NIMENI CA NU SI-A LUAT DREPTURILE SALARIALE, DAR PENTRU CEI DIN ORDINE PUBLICA, NU! ACESTA ESTE ADEVARUL! DIN CAUZA ALEGERILOR USL NU SCAPA PRINTRE DEGETE MAI MULTI BANI, ARE NEVOIE DE RESURSE PENTRU ORGANIZAREA SI DESFASURAREA ALEGERILOR, DAR ACEASTA NU ESTE O SCUZA! CUM S-AU SUPLIMENTAT BANII PTR. MULTE COMUNE SI ORASE, TREBUIA SA O FAC SI PENTRU DREPTURILE NOASTRE, MACAR JUMATATE CUM AU PROMIS! Dle Mediator, acum nu mai sunteti sus si nu va mai pot reprosa sefii si colegii ca ii criticati pe politicieni, suntem toti o apa si un pamant aici, asa ca sper sa nu se cenzureze astfel de postari! DACA ARE ALT ADEVAR MINISTRUIL DUSA SA-L SPUNA! Daca tace, inseamna ca avem dreptate si sa ne lase in pace. Macar sa spunem adevarul si sa protestam cred ca avem voie! Astept sa vad ce vor face sindicatele dupa ce s-a anuntat ca de nea Nicu, ca in loc de jumatate din banii de echipament ne dau 200 de lei! Este poate o problema minora pentru mai mult de jumatate disntre politisti ca nu inseamna mult si umbla mai mult civil, dar multi dintre noi peticim hainele sau avem grija de ele folosind si altele, prelungindu-le viata, TOCMAI CA NU NE AJUNG SALARIILE PENTRU ALTE PROBLEME: RATE, CHIRII, NAVETA, MANCARE, COPII LA SCOALA, BOLNAVI IN FAMILIE, SOTII SOMERE, ETC. Magistrul |
|||
|
mediatorul Administrator Postare: 2094 Locaţia: Bucuresti Înscris: 01.10.08 |
|
||
|
De acord, dar si postura actuala, pe mica si obscura functie pe care am fost MUTAT ILEGAL, imi impune niste limite... de decenta si legalitate. Fiecare cum poate, eu NU SUNT ANONIM, am aici o identitate reala... Sustin formele legale de protest. Iata una: "COMUNICAT DE PRESA Manifestatii de strada in Piata Victoriei, in perioada 12 noiembrie r11; 6 decembrie a.c. Sindicatele politistilor activi au obtinut dreptul de a manifesta impotriva Guvernului, in Piata Victoriei, in perioada 19.11 - 06.12.2012. In ceea ce ne priveste, la solicitarea filialelor din Capitala si din tara, pentru situatia in care nu se va da curs revendicarilor noastre minime, prin ordonante de urgenta, pana in data de 10 noiembrie (conform Protocolului semnat cu cei trei copresedinti ai USL) in baza intelegerii cu sindicatele politistilor, SCMD a obtinut drept de a organiza manifestatii publice, in Piata Victoriei, dupa cum urmeaza: In zilele de 12 si 13 noiembrie si in perioada 15 - 18 noiembrie a.c., intre orele 09.00-19.00; In perioada 19 - 25 noiembrie a.c., intre orele 15.00 - 19.00 (politistii vor manifesta intre 10.00 - 13.00); Pentru perioada 26.11 - 06.12.2012, ne-am anuntat deja intentia de prelungire, in baza aceleiasi intelegeri cu politistii. Drepturile se castiga si se apara prin lupta, nu se cersesc! Impreuna, militari si civili, vom reusi! Honor et Patria! Vae victis! BIROUL OPERATIV AL SCMD Editat de mediatorul la 05.11.2012 20:24 |
|||
|
|
||
|
Informare SNPPC "BATAIA DE JOC CONTINUA" Editoriale SNPPC INTERVENȚIA S.N.P.P.C. ASUPRA GUVERNULUI, ÎNCEPE SĂ DEA ROADE! Așa cum v-am informat în data de 07 noiembrie, la solicitarea S.N.P.P.C., dl. ministru DUȘA s-a angajat să organizeze, săptămâna aceasta, o întrevedere trilaterală cu ministrul Finanțelor, dl. Florin Georgescu, pentru găsirea unor soluții pentru restanțele pe care Statul le are față de polițiști. Presiunile publice și protestele anunțate, începând cu data de 19 noiembrie, încep, iată, să dea roade. Astăzi, 12 noiembrie 2012, a avut loc întâlnirea stabilită. Ea s-a desfășurat între Prim-ministrul Guvernului României, dl. Victor PONTA, ministrul Administrației și Internelor, dl. Mircea DUȘA și reprezentanții S.N.P.P.C. Principalul subiect în discuție a fost dreptul de echipament restant pentru anul 2012. În urma întrevederii, prim-ministrul, Victor PONTA, s-a implicat, găsind unele resurse financiare, care să acopere încă o parte din aceste restanțe (aproximativ 250 lei/persoană, pe langa cei 200 lei deja anuntati). Premierul a cerut ministrului Mircea DUȘA să discute cu reprezentanții ministerului Finanțelor Publice, pentru întocmirea documentelor necesare relocării. Din discuțiile purtate cu ministrul Administrației și Internelor, pe lângă suma de 200 lei/persoană, pusă în plată de M.A.I., se va mai achita încă o parte din restanțele financiare, cel mai probabil, până la sfâșitul lunii noiembrie. Biroul Executiv Central |
|||
|
eu Membru Postare: 99 Înscris: 13.08.09 |
|
||
| nu prea cred ca mai primim ceva ......nu au bani pt noi alegerile pe banii cui se vor desfasura daca ne primim noi drepturile....bine ca stam ca prostii in frig sa pazim sectiile de votare pentru fabuloasa suma de 10 lei | |||
|
florin01 Membru Postare: 21 Locaţia: craiova Înscris: 24.05.12 |
|
||
|
ce se mai aude de enorma suma de 250 lei ? fff |
|||
|
Spartacus Membru Postare: 5 Locaţia: Craiova Înscris: 30.10.12 |
|
||
|
Eu am auzit ca primim pana la sfarsitul lunii noiembrie 50% din norma de echipament. Si cand ma gandesc ca mai avem si bani din norma de hrana de luat din urma...offf...Romania trezeste-te! |
|||
|
dragos Membru Postare: 1 Înscris: 24.10.12 |
|
||
| La ce restanta te referi Demetrius7 la norma de hrana? Nu mai avem asa ceva. | |||
| Salt la forum: |