statistici site


Cele mai noi discuţii active pe forum
Forum Discuţie Răspunsuri Ultima postare
VIAȚA INTERNĂ A ORGANIZAȚIEI PROFESIONALE CNP OBSERVAȚII ȘI PROPUNERI PEN... 7 electra 02.05.2017 14:03
Drepturi salariale și de resurse umane SUME RESTANTE 806 athos 28.10.2015 22:49
Drepturi salariale și de resurse umane pensie de urmas 0 electra 08.09.2015 18:24
Drepturi salariale și de resurse umane Pensiile politistilor 3 barbone 30.04.2015 10:27
Drepturi salariale și de resurse umane DISPONIBILIZAREA POLIȚIȘTIL... 1153 mediatorul 17.01.2015 21:28
Cele mai recente articole
Subiect Categore Autor Vizualizari Data
Procedura disciplinara din legea nr. 360/2002 privind statutul politistului NECONSTITUTIONALA!!! Informări/comunicate mediatorul 692 02.07.2014 21:04

În urma deliberărilor de astazi 2 iulie 2014, cu unanimitate de voturi, Curtea Constituțională a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că prevederile art.59 alin.(2), art.60 alin.(1) și ale art.62 alin.(3) din Legea nr.360/2002 privind Statutul polițistului sunt neconstituționale.
Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică celor două Camere ale Parlamentului, Guvernului și Curții de Apel București – Secția a VIII-a de contencios administrativ și fiscal.
Argumentațiile reținute în motivarea soluțiilor pronunțate de Plenul Curții Constituționale vor fi prezentate în cuprinsul deciziilor, care se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Deci art.59 alin.(2), art.60 alin.(1) și ale art.62 alin.(3) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului sunt neconstituționale.

Continutul art. neconstitutionale si efecte ...

DECIZIE A PREȘEDINTELUI CNP IMPOSTOR negreanu ANULATĂ DE INSTANȚA SUPREMĂ! Consecința: toate actele semnate de înlocuitorul baicu NULEEE!!! Propuneri inițiative legislative mediatorul 577 02.02.2014 01:27
ÎN SFÂRȘIT, S-A FĂCUT DREPTATE! DUPA PROCESUL CASTIGAT DE DL. VARTOSU LA GALATI PENTRU O CONDITIE ABUZIVA IMPUSA IN NORMELE DE ALEGERI, IATA CA SI FOSTUL VICEPREȘEDINTE ASOFRONIE A CÂȘTIGAT PRIMUL PROCES CU INFRACTORII DIN CONDUCEREA CNP!
In sfârșit, după 2 ani de proces, tardiv, dar mai bine decât niciodată! 
Instanța supremă din justiția românească arată că fostul vicepreședinte Constantin Asofronie a avut dreptate! 
Ca să îl înlăture de la conducere, negreanu și-a desemnat ilegal înlocuitor pe trezorierul general baicu, care a semnat într-un an și jumătate o mulțime de acte de conducere, financiare, administrative CARE DEVIN NULE PRIN DECLARAREA IREVOCABILA A NULITATII ACESTEI DECIZII!
INCEPE HORA! ABIA ACUM VOR VEDEA INFRACTORII DIN CONDUCEREA CNP CE ÎNSEAMNĂ SĂ-ȘI BATĂ JOC DE OAMENI ȘI DE LEGE, PE BANII MEMBRILOR ALE CĂROR INTERESE NU LE APĂRĂ DE 3 MANDATE!

Un politist corupt acuzat de contrabanda în fruntea CNP! Informări/comunicate mediatorul 806 16.10.2013 23:06
Unul din apropiatii presedintelui Corpului National al Politistilor Victor Negreanu adus la Biroul Executiv Central la alegerile din septembrie 2012 este comisarul sef de politie Liviu Gheteu din Politia de Frontiera, respectiv fostul IJPF Vaslui. In timp ce adevaratii luptatori pentru drepturile si interesele politistilor au fost inlaturati din conducerea centrala a organizatiei profesionale, aceasta gasca de penali s-a intarit cu un \"tovaras\" de baza, plin de pete in cariera de granicer si politist de frontiera specializat in contrabanda. Indiferent de morala celor care au facut pana in 2011 parte din sistemul corupt de la frontiera de est, din declaratii si inregistrari reies clar \"meritele\" comisarului Gheteu Liviu in coordonarea infractionalitatii transfrontaliere la vestitul punct de trecere a frontierei Albita. Rau este ca acesti penali nu au fost dati afara la restructurarile din vara anului 2011, ci alti lucratori care isi faceau corect atributiile, dar nu aveau pile. Si mai rau este ca un exponent al lor a fost cooptat in fruntea organizatiei profesionale a politistilor, de catre presedintele penal al acesteia, la al treilea mandat in conducerea CNP, aducand o grava atingere onoarei si demnitatii profesionale.
name
SE REINTRODUC PENSIILE SPECIALE (MILITARE) ÎN SISTEMUL PUBLIC DE PENSII
Ştiri

Guvernul reintroduce pensiile speciale pentru Politie, Armata si SRI

 

Executivul a elaborat un proiect de act normativ care modifica legislatia privind sistemul de pensii, informeaza Realitatea TV.

Documentul prevede reintroducerea pensiilor speciale pentru angajatii Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne si Serviciului Roman de Informatii.

Proiectul arata ca aceste indemnizatii se platesc din sumele alocate la bugetul de stat pentru aceste institutii.

De asemenea, sistemul de pensii militare nu va mai fi un sistem contributiv. Astfel, angajatorul nu e obligat sa plateasca contributia aferenta acestora, in schimb angajatul va plati lunar o contributie egala cu cea individula de asigurari sociale, pentru care baza de calcul va fi solda lunara bruta sau salariul lunar brut.Pagina 1 din 192 1 2 3 4 > >>
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.
Actualitatea CNP

Kampf gegen Spam

Site și forum administrat de fost vicepreședinte CNP Constantin Asofronie

2350414 vizite unice

Powered by powered by php-fusion © 2003-2007
Design by Design by Matonor