statistici site


Cele mai noi discuţii active pe forum
Forum Discuţie Răspunsuri Ultima postare
Drepturi salariale și de resurse umane SUME RESTANTE 796 romuald 17.04.2014 09:35
Etica profesionala si diverse UTILE ETICA PROFESIONALĂ A POLIȚI... 9 mediatorul 07.04.2014 22:36
VIAȚA INTERNĂ A ORGANIZAȚIEI PROFESIONALE CNP Originea, scopul, obiective... 10 mediatorul 02.03.2014 00:48
VIAȚA INTERNĂ A ORGANIZAȚIEI PROFESIONALE CNP CNP. ORGANIZAȚIE PROFESIONA... 20 mediatorul 02.02.2014 01:41
Drepturi salariale și de resurse umane Programul de lucru, timp li... 20 mediatorul 14.01.2014 19:40
Cele mai recente articole
Subiect Categore Autor Vizualizari Data
DECIZIE A PREȘEDINTELUI CNP IMPOSTOR negreanu ANULATĂ DE INSTANȚA SUPREMĂ! Consecința: toate actele semnate de înlocuitorul baicu NULEEE!!! Propuneri inițiative legislative mediatorul 112 02.02.2014 01:27
ÎN SFÂRȘIT, S-A FĂCUT DREPTATE! DUPA PROCESUL CASTIGAT DE DL. VARTOSU LA GALATI PENTRU O CONDITIE ABUZIVA IMPUSA IN NORMELE DE ALEGERI, IATA CA SI FOSTUL VICEPREȘEDINTE ASOFRONIE A CÂȘTIGAT PRIMUL PROCES CU INFRACTORII DIN CONDUCEREA CNP!
In sfârșit, după 2 ani de proces, tardiv, dar mai bine decât niciodată! 
Instanța supremă din justiția românească arată că fostul vicepreședinte Constantin Asofronie a avut dreptate! 
Ca să îl înlăture de la conducere, negreanu și-a desemnat ilegal înlocuitor pe trezorierul general baicu, care a semnat într-un an și jumătate o mulțime de acte de conducere, financiare, administrative CARE DEVIN NULE PRIN DECLARAREA IREVOCABILA A NULITATII ACESTEI DECIZII!
INCEPE HORA! ABIA ACUM VOR VEDEA INFRACTORII DIN CONDUCEREA CNP CE ÎNSEAMNĂ SĂ-ȘI BATĂ JOC DE OAMENI ȘI DE LEGE, PE BANII MEMBRILOR ALE CĂROR INTERESE NU LE APĂRĂ DE 3 MANDATE!

Un politist corupt acuzat de contrabanda în fruntea CNP! Informări/comunicate mediatorul 204 16.10.2013 23:06
Unul din apropiatii presedintelui Corpului National al Politistilor Victor Negreanu adus la Biroul Executiv Central la alegerile din septembrie 2012 este comisarul sef de politie Liviu Gheteu din Politia de Frontiera, respectiv fostul IJPF Vaslui. In timp ce adevaratii luptatori pentru drepturile si interesele politistilor au fost inlaturati din conducerea centrala a organizatiei profesionale, aceasta gasca de penali s-a intarit cu un \"tovaras\" de baza, plin de pete in cariera de granicer si politist de frontiera specializat in contrabanda. Indiferent de morala celor care au facut pana in 2011 parte din sistemul corupt de la frontiera de est, din declaratii si inregistrari reies clar \"meritele\" comisarului Gheteu Liviu in coordonarea infractionalitatii transfrontaliere la vestitul punct de trecere a frontierei Albita. Rau este ca acesti penali nu au fost dati afara la restructurarile din vara anului 2011, ci alti lucratori care isi faceau corect atributiile, dar nu aveau pile. Si mai rau este ca un exponent al lor a fost cooptat in fruntea organizatiei profesionale a politistilor, de catre presedintele penal al acesteia, la al treilea mandat in conducerea CNP, aducand o grava atingere onoarei si demnitatii profesionale.
SITE-UL NOSTRU PREZINTĂ ÎN CONTINUARE INTERES MAXIM PENTRU POLIȚIȘTI Informări/comunicate mediatorul 283 18.11.2012 18:50
Contra dorințelor grupului ilegitim care conduce azi organizația profesională CNP și unor șefi din minister, site-ul nostru, care găzduiește și Forumul CNP (inițiativă privată,) prezintă în continuare interes maxim pentru polițiști. Deși inițiatorul său, fostul vicepreședinte Constantin Asofronie, din Galați, de altfel administrator unic din 2011, nu mai are o funcție de conducere la vârful organizației profesionale, prin materialele postate a atras atentia și a fost vizitat în luna octombrie 2012 de un număr record de vizitatorti în existența sa de 4 ani: 29.985, față de 14.151 în luna iunie și 18.179 în luna septembrie, de exemplu. Acești vizitatori au efectuat în aceeași lună un număr de 45.929 vizite, față de 20.258 și 25.624 în cele 2 luni de referință de mai sus. De asemenea, acești vizitatori, prin acel număr de vizite au efectuat un număr record de afișări ale materialelor de pe site, respectiv 71.154 în octombrie față de 33.124 și 41.075 în iunie și septembrie 2012. 
Creșterea acestor indicatori statistici mențin Forumul CNP pe prima poziție a traficului pe site-uri similare ori forumuri private în domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională, intre altele ajungându-se la peste 1.300.000 de utilizatori unici dupa doi ani de la reorganizare. Fireste ca aceasta cota stârnește invidii din partea altor forum de polițiști plini de frustrări și chinuiți de ignoranță, iar unele postări dușmănie din partea celor vizați, dar altfel nu se poate dacă arăți realitatea așa cum este.
Ce apreciază și accesează mai mult cititorii noștri în această perioadă: informații despre pregătirea și desfășurarea alegerilor la CNP pe 28.09.2012, dezvăluirile despre abuzurile și ilegalitățile grupului de interese ce conduce CNP, aspectele legate de cariera și asigurarea drepturilor polițiștilor.
Ce doresc polițiștii de la site și mai ales de la conducerea CNP: IMPLICAREA ÎN APĂRAREA DREPTURILOR POLIȚIȘTILOR CA ORGANIZAȚIE PROFESIONALĂ, CLARIFICAREA NEREGULILOR DEZVĂLUITE DE FOSTUL VICEPREȘEDINTE LA CONGRES, PE FORUM, ÎN INSTANȚE ȘI APOI ÎN PRESĂ. 
Amintim ca detinem si contul Facebook/Corpul National al Politistilor unde putem fi urmăriți și contactați, cu o mai mare libertate de exprimate ca text, foto, link-uri, distribuiri, vizibilitate mass-media și pe internet.
Apasa pe titlu pentru a citi mai mult.
SĂRBĂTORI DE PAȘTI FERICITE ȘI LUMINATE!
Sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină în suflete în noaptea învierii, liniște, compasiune, altruism, solidaritate, bucurii alături de cei dragi și smerenie față de jertfa Mântuitorului!


Pagina 1 din 192 1 2 3 4 > >>
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.
Actualitatea CNP

Kampf gegen Spam

Site și forum administrat de fost vicepreședinte CNP Constantin Asofronie

1901278 vizite unice

Powered by powered by php-fusion © 2003-2007
Design by Design by Matonor